Vår Utbytesstudent

För er som inte vet så måste man om man åker med Rotary ha en annan utbytesstudent boende hos sig när man själv är iväg. Detta för att det ska bli lättare att hitta värdfamiljer men också för att man ska kunna ha möjlighet att ha ca 3 olika familjer under året och se en kultur på olika sätt typ. Min familj ska alltså ha en utbytesstuent boende hos sig i några månader medans jag är i USA. Häromdagen fick vi reda på att det var en 17-årig tjej som heter Raychel och kommer från Kansas! Jag har pratat lite med henne på facebook och hon verkar jättetrevlig. Dessutom spelar hon fotboll vilket gjorde min lillebror ganska glad. Dock kommer jag bara hinna träffa henne i några få dagar eftersom att hon kommer till Sverige troligast i slutet av juli och jag åker i början av augusti. Nu när vi har fått papper om vem som ska bo hos oss, borde ju någon snart också få reda på att jag ska bo hos dom... och det tycker jag borde komma snart!


Kommentarer
Postat av: Julia L

Tja :) Självklart ska vi länka varandra :)! Jag ska åka med Explorius, men jag har sökt stipendier från Rotary. Dels från skolan, som sammarbetar med Rotary Täby och sen ska jag söka från min egen kommun, Vaxholm :). Ska på intervju på onsdag för skolans, är lite nervös.. :P. Såg att ni ska ha en tjej hemma hos er nästa år, låter ju askul! Ska hon gå i samma skola som du går i nu då?



Ha det bra!

2010-04-17 @ 21:12:18
URL: http://usajulia.wordpress.com/
Postat av: Julia L

Hehe det hoppas jag också ;). Jag gjorde faktiskt inget delstatsval då tjejen som intervjuade mig sa att det var bäst att inte göra det.. :P. Du då, valde du Arizona?



Ha det bra!

2010-04-18 @ 11:13:23
URL: http://usajulia.wordpress.com/
Postat av: Anastasia

Hej! Jag ska också till Arizona i höst. Har du fått din placering än? :D

2010-04-18 @ 20:42:28
URL: http://anastasiaiusa.blogg.se/
Postat av: Felicia

sv: Ja, jättekul! Ser att du har hamnat i Arizona. Tufft ju :D

Jag länkar till dig nu :)

2010-04-19 @ 09:01:05
URL: http://foppaiamerika.blogg.se/
Postat av: Anastasia

Åh hoppas du får den snart och att du hamnar i närheten av mig så är vi två där iallafall haha! :)

2010-04-19 @ 15:33:06
URL: http://anastasiaiusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0