Update

Angående mitt utbytesår är det rätt stilla nu, jag har ju som sagt skickat in mina ansökningar och fått ett brev om att allting var korrekt och att ingenting saknades. Det jag väntar på nu är att "någon från närmaste Rotaryklubb ska ringa mig för att boka tid för interrvju för att sedan meddela om de avser att sponsra mig eller ej", som det så fint står på hemsidan. Så därför är det nog lite dött på bloggen tills någonting händer och jag får besked om intervjun. Som det stog i brevet så lär den iaf ske nån gång i november :)

The last part of the beginning

Sitter här och lyssnar på Taio Cruz's "Break your heart", på något sätt får den mig på bättre humör. Jag är jätteglad, men också sådär uttmattad som man blir när man typ nyss stressat i hjäl sig. Ett tips till andra kommande utbytesstudenter, var ute i god tid! Papperna ska vara inne på torsdag, idag är det tisdag kväll och papperna har precis blivit lagda på brevlådan.
Det får bli som det blir. Jag är inte helnöjd med det jag skrev, och jag vet att det finns en del stavfel och missar men allt jag kan göra är att hoppas på det bästa. Jag har lagt ner så sjukt mkt jobb på allting, mer än jag trodde jag skulle behöva. Men jag får hoppas att det är värt och att jag blir antagen. Det måste vara värt.

BTW, jag vet att den här bloggen är fett tråkig nu, men det är inte meningen att den ska vara rolig heller! eller joo, det kanske det är. MEN det blir intressantare sen när det händer något!
I promise.


Funderingar

Jag är sjukt peppad på USA nu. Det går i etapper det där. Ibland kan jag känna att ÅÅÅÅHH jag vill åka nu, ibland är det verkligen värt? Sista frågan vet jag dock svaret på, till 100 %. Det här är någonting jag velat så många år nu, därför känns det så overkligt att jag faktiskt är här idag, och det bara är ungefär 3 månader tills jag får reda på vart jag kommer spendera mina 10 månader utomlands.
Jag vet att jag inte är antagen än, men OM jag inte skulle bli det, så tänker jag åka med någon annan organisation, värre än så är det inte. Iväg ska jag! 
Just nu har jag fullt upp med alla papper. Allt ska fyllas i, det är viktigt att man inte missar minsta lilla detalj om sig själv. Och papperna ska vara inne om 5 dar. Ja, FEM! Förstår ni då om jag är lite busy? Dessutom har det varit strul med alla vaccinationspapper som jag samlat på mig sen min födelse, men jag hoppas allt är löst nu. I värsta fall får läkarpapprerna komma efteråt, det finns inte så mkt att göra åt saken.

Blogg

Jag skulle inte skaffa en blogg, jag vet. Men nu har jag gjort det, som resten av sveriges befolkning. Men i alla fall så fick jag idag en impuls att nej nu ska jag  starta en blogg! Dock brukar jag rätt ofta få såna impluser så ja, vi får väl se hur länge denna blogg håller.. Hoppas inte på för mkt!

mhm, varför heter bloggen livingusa då?
Om jag säger så här; jag har alltid tänkt att jag ska skaffa en blogg när jag åker på ett utbytesår till USA (vilket händer i augusti!) så att alla kan följa mitt liv där. Jag skulle såklart kunna skaffa en blogg nu om mitt liv och en sen om usa, men jag vet inte hur många bloggar jag haft genom åren, och egentligen,.. intressant att läsa om min vardag? nja..  Men nu kunde jag inte hålla mig så här har ni min blogg om mina förberedelser! Själv älskar jag att läsa utbytesbloggar om folk som ska åka på ett High school year och deras förberedelser inför det, så ja... här kan ni följa mina!


RSS 2.0