The states of the USA

Tydligen så heter varje stat i USA någonting. Tänkte att jag kunde posta en lista med alla namn. Själv tycker jag att California - the golden state, Minnesota - the north star state och North Dakota - the peace garden state låter finast, utifrån namnen :P och självklart Arizona!

Btw så kan jag nu USA's stater till 85%! Jag som inte ens kan Sveriges landskap känner att jag börjar bli liite nördig. http://www.purposegames.com/game/states-of-the-usa-quiz

Alabama - The Camellia State
Alaska - The Last Frontier State
Arizona - The Grand Canyon State
Arkansas - The Razorback State
California - The Golden State/The Movie State
Colorado - The Centennial State
Connecticut - The Nutmeg State
Delaware - The Diamons State/First State
Florida - The Sunchine State
Georgia - The Peach State
Hawaii - The Aloha State
Idaho - Gem of the Mountains/The Potatoe State
Illinois - Prairie State
Indiana - The Hoosier State
Iowa - Hawkeye State
Kansas - Sunflower State
Kentucky - Bluegrass State
Louisiana - The pelican State
Maine - Pine Tree State
Maryland - Old Line State
Massachusetts - The Bay State
Michigan - Great Lakes State
Minnesota - North Star State
Mississippi - Magnolia State/Hospitality State
Missouri - Show Me State/Cave State
Montana - Treasure State
Nebraska - The Cornhusker State
Nevada - Silver State
New Hampshire - Granite State/White Mountain State
New Jersey - The Garden State
New Mexico - The land of Enchantment/The Colorful State
New York - The Empire State
North Carolina - Old North State
North Dakota - Peace Garden State
Ohio - Buckeye State
Oklahoma - Sooner State
Oregon - Beaver State/The Union State
Pennsylvania - Keystone State
Rhode Island - Ocean State
South Carolina -Palmetto State
South Dakota - Mount Rushmore State
Tennessee - Volunteer State
Texas - Lone Star State/Cowboy State
Utah - Beehive State
Vermont - The Green Mountain State
Virginia - The Old Dominion
Washington - The Evergreen State
West Virginia - Mountain State
Wisconsin - Badger State/Cheese State/America's Dairyland
Wyoming- Equality State/Park State


Besöksrekord

Oj vad många det var som besökte min blogg igår! Vad roligt:D och hoppas att ni stannar!
Som det är nu består mina dagar i princip av att vakna, kolla mailen, kolla mailen nån gång under dan och senare kolla mailen innan jag ska sova. Haha, nej inte precis. Jag har insett att jag nog inte kommer få någon placering förrän i Maj. Men det är okej. Det är inte så långt dit. I Maj (senast början av juni) får jag alltså mitt guarantee form, där det står skola och värdfamilj. Då är det garanterat att jag hamnar på platsen det står.
Det jag tycker vore idealiskt skulle vara om jag hamnade på en skola med runt 1000 elever. Det känns som om 3000 är lite för mycket för att jag ska kunna få någon uppmärksamhet som utbytesstudent och kunna få vänner. Men hellre 2000 än 200 :) Jag vill ju uppleva "the high school spirit" med alla lag och klubbar som finns, och få gå på alla skolmatcher och uppleva det som verkar så coolt på film. Men jag vet också att allting inte kommer bli som på film. Jag är i alla fall väldig taggad just nu, och om några dagar (okej typ 2 veckor haha) så är det bara 3 månader kvar!

Vår Utbytesstudent

För er som inte vet så måste man om man åker med Rotary ha en annan utbytesstudent boende hos sig när man själv är iväg. Detta för att det ska bli lättare att hitta värdfamiljer men också för att man ska kunna ha möjlighet att ha ca 3 olika familjer under året och se en kultur på olika sätt typ. Min familj ska alltså ha en utbytesstuent boende hos sig i några månader medans jag är i USA. Häromdagen fick vi reda på att det var en 17-årig tjej som heter Raychel och kommer från Kansas! Jag har pratat lite med henne på facebook och hon verkar jättetrevlig. Dessutom spelar hon fotboll vilket gjorde min lillebror ganska glad. Dock kommer jag bara hinna träffa henne i några få dagar eftersom att hon kommer till Sverige troligast i slutet av juli och jag åker i början av augusti. Nu när vi har fått papper om vem som ska bo hos oss, borde ju någon snart också få reda på att jag ska bo hos dom... och det tycker jag borde komma snart!


16 weekends

Sofia påminde mig häromdagen att det endast är 17 helger kvar tills jag åker. 17!!! Det är ingenting ju. Och det bästa av allt, efter den här helgen, bara 16. WOHOO. Vad är 16 helger liksom??

Jag vet att det inte är bra att bara se frammåt som jag gör. Det bästa är förmodligen att leva i nuet. Men jag har aldrig varit bra på att bara leva i nuet utan att se frammåt. Jag måste ha saker planerade, och i mitt fall, hur ska jag kunna låta bli att se frammåt när jag har förmodligen the best year of my life framför mig, bara 4 månader bort? Jag tänker förmodligen på USA typ 15 av mina 16 vakna timmar på dygnet. Om inte mer. Men det där går också i perioder. Ibland är det det enda jag kan tänka på, och ibland tänker jag inte så mycket alls.

Samtidigt tror jag att det är bra att se fram emot saker. Annars blir det svårt att orka av vardagen. Däremot, kanske man kan se fram emot saker lite för mycket. Typ så mycket att man till slut slutar leva i nuet och BARA lever i framtiden. Jag känner inte att det är ett problem för mig, men jag vill åka NU NU NU.Sen börjar jag bli lite orolig, måste jag erkänna. Orolig för att jag ännu inte fått någon information om min värdfamilj än. Okej, man ska inte få det förrän i Maj, och nu är det ju endast April. Men jag vet ju att folk har fått i mars och april och därför vill jag också ha det nu!

 


RSS 2.0