Speaking movies...

Hittade en rolig lista på typiska High school filmer som kan vara roliga att se. Som ni kan se så har jag en hel del kvar att se, men jag har ju ändå 6 månader på mig!

 

[x]10 orsaker att hata dig
[ ]100 Girls
[x]American Pie (+ uppföljare)
[x]American teen
[x]A Cinderella story
[ ]A walk to remember
[ ]But I'm a Cheerleader
[x]Bring it on (+ uppföljare)
[ ]Boys and Girls
[ ]Can't buy me love
[x]Clueless
[ ]Can't Hardly Wait
[ ]Crazy/Beautiful
[ ]Cruel Intentions
[ ]Drive Me Crazy
[ ]Elephant
[x]En prinsessas dagbok (+ uppföljare)
[x]Freaky Friday
[x]Freedom writers
[ ]Get over it
[x]Girl next door
[/]Grease + uppföljaren
[x]Hot Chick
[x]High school musical (+ uppföljare)
[ ]How to Deal
[ ]Igby goes down
[x]John tucker must die
[ ]Kids
[ ]Love don't cost a thing
[x]Mean girls
[ ]Never Been Kissed
[ ]Not another teen movie
[ ]Napoleon Dynamite
[x]Picture this!
[x]Raise your voice
[ ]Rock 'n' Roll High School
[ ]Revenge of the nerds
[ ]Remember the titans
[ ]She's all that
[x]She's the man
[x]Saved!
[x]Tonårsliv (Confessions of a teenage drama queen)
[x]Tretton
[ ]The New Guy
[ ]Whatever It Takes


By the way så gjorde jag och Elin en spotifylista häromdan med massa svensk musik som
vi ska visa upp för våra american och australian friends. They will be impressed, that's for sure!

 

 

 

 


Arizona

Arizona. Arizona, Arizona. Folk i min omgivning måste tycka att det är det ända jag tjatar om. NÄSTAN, men bara NÄSTAN att jag tjatar ut mig själv också. Men jag är sååå glad. ARIZONAAAAAAAAA. Min drömstat. Den staten jag verkligen ville till. Och dit ska jag om ett halvår. Jag är så LYCKLIG.

Jag har suttit inne på Google earth, google maps, kollat igenom utbytesbloggar from scratch från AZ samt googlat bilder och det ser så sjukt otroligt fint ut. Jag vet att det finns en liten risk att det inte blir Arizona. I brevet från Rotary står det "Så gott som alla får sin slutliga placering på det erbjudna stället i antagningsbeskedet, men det finns få fall då utbytesstudenten kan hamna på ett annat ställe än det som är erbjudet från början.". Så jag vet att det finns en risk att det slutar med att jag får spendera ett år i Wisconsin eller liknande. Men jag kan samtidigt inte gå och inte vara glad över Arizona och tänka att nej, det är för bra för att vara sant. För det är för bra för att vara sant. Jag hoppas bara att det är sant i alla fall.

ARIZONAA!

Omg... JAG FICK RÖTT! Jag fick Arizona!!!
Jag kan fortfarande inte ta in det. Ända sedan jag fick beskedet idag på skolan har jag gått runt som en zombie och upprepat ARIZONA ARIZONA ARIZONA. Ändå känns det som en dröm, och att jag bara försöker intala mig det jag VILL höra. Men jag ska till Arizonaaaaa!
Det känns så sjukt, för Arizona låg på min topp 3 lista och jag som gått runt och haft lite smått ångest för att jag inte gjorde något val så jag hade kunnat hamna just där eller i California har nu fått den placering jag ville ha! Men nu har jag alltså hamnat i the grand canyon state.. Wow.. Haha, jag kollar konstant på mina papper för att påminnas om att jag inte alls drömmer. Men det känns fortfarande lika overkligt.

För er som inte vet så mkt om Arizona så gränsar det till California, Utah, Nevada, Colorado, New Mexico och Mexico. Det är den varmaste staten i hela USA. På sommaren är medeltemperatur 40c och på vintern 19.
Från Phoenix (om är huvudstaden i AZ och som det inräknat med förorter mm. bor ca 4,5 miljoner i) till Las Vegas är det 40 mil, till San Diego 50 och till Los Angeles 59. Hela staten är typ lika stor som 2 tredjedelar av Sverige och det bor ca 6,5 milljoner i den. Visst låter det toppen? Jag är iaf hur glad som helst just nu!
The question is not where, it's how

Frågan jag ofta får är "Vart ska du bo" eller "Vart vill du hamna". Svaret är att jag inte vet än. Jag har inte gjort något regionsval, utan endast valt hela USA. Så det skulle kunna bli precis var som helst. Anledningen till att jag valde att inte göra något regionsval är att jag är så pass öppen för allt. Det finns massa ställen jag skulle vilja hamna på, men alla är utspridda över hela landet. Det mest ideala tycker jag vore i någon förort kanske ... 20 minuter från en storstad? I södra eller norra spelar inte så stor roll. Jag skulle tycka att det vore ascoolt att hamna i typ Arizona eller Florida samtidigt som jag skulle bli jätteglad om jag hamnade i typ Massachusetts eller Washigton state. Huvudsaken för mig har alltid varit att jag hamnar på något ställe där jag lär känna trevligt folk och får en bra värdfamilj, inte VAR jag hamnar. Får man en bra värdfamilj och bra kompisar så tycker jag att det är viktigare än en specifik plats.

Däremot har jag faktiskt gjort en karta på ställen jag allra helst skulle vilja hamna på.
Ta den inte alltför seriöst dock, för jag är överlycklig bara jag får åka till USA, så även om Oklahoma inte är min drömstat så skulle jag ändå inte bli besviken om jag fick en placering där:)Det röda är de stater jag vill till helst just nu. De gröna är neutrala och lila de jag inte är så peppade på. Men som sagt, ta det inte så seriöst. Jag lovar, jag blir glad vart jag än hamnar:)

This year is a start of something new

Nyår var toppen. På nått sätt gillar jag inte själva känslan att lämna ett år för att börja på ett nytt. Men det här året var det annorlunda. I stället för att säga "nästa år åker jag" kunde jag vid tolvslaget säga "I år åker jag". Och det känns faktiskt väldigt coolt. I ÅR. Efter att ha väntat så länge som jag har är visserligen 8 månader inte kort tid, men att kunna säga i år gör att dom där 8 månaderna inte känns så långt bort. 
Och i stället för att skriva meningslösa nyårslöften som ändå inte hålls blev mitt att åka med positiv attityd och inte banga oavsett placering och rädsla. 1 månad kvar. Sen vet jag!


Bild lånad från http://snnr.deviantart.com/art/Happy-always-Happy-76498242


RSS 2.0