Heree

Just nu är jag i Las Vegas! Vi kom fram i går eftermiddag vid 4. Det tog ca 6 timmar att köra och på vägen passerade vi Hover dam. Ärligt talat fattade jag inte så mycket av vad det var, och vet inte om jag tyckte att det var speciellt sevärt men det ska vara ganska kännt.. När vi kom fram vilade vi ett tag tills klockan blev halv 6, då dom serverade gratis dricka och snacks i hotellrestaurangen. Efter det åkte vi till the Strip där vi gick runt lite och åt mat i ett hotell som heter Planet Hollywood.

Hotellen här är inte som vanliga hotell. De är stora malls med olika teman och säkert 100 olika affärer och restauranger. Och såklart en gigantisk avdelning för Casino. Och då pratar vi om ETT hotell som har 100 olika affärer. Och det finns hotell överallt. Vi bor inte på the strip, men vårat hotell ligger bara någon kilometer därifrån och är jättefint ändå. I morgon ska vi förmodligen gå och se ännu fler hotell och gå på en magic/comedy show. Tydligen har ett av hotellen här riktiga lejon och ett annat har en strand. Vårat hotell är dock inte riktigt lika fancy, det har bara riktiga svanar inomhus, som om inte det skulle vara tillräckligt haha. I guess this is Vegas... 

I dag har vi gått runt i hotellen/mallen och på the strip. Hittade min klänning till homecoming. Är jättenöjd och ska lägga in en bild på bloggen sen när jag kommer hem. Hade inte så höga förväntingar om Vegas innan jag kom hit ärligt talat, men allting är så mycket större och coolare än jag trodde. Vi åt lunch uppe i eiffeltornet med utsikt över the strip och Bellacio hotel (ett superstort hotell med en gigantisk fontän framför). Åt något av det godaste jag ätit sen jag kom till USA, men kan berätta mer om allting sen.. Nu ska vi ut igen cause after all, WE'RE IN VEGAS!

Kommentarer
Postat av: natalie

låter ascoolt! glöm inte att visa en massa bilder! :)

2010-10-10 @ 10:23:06
URL: http://nataliegoesamerican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0