Å Ä Ö, say what ?

Jag har funderat en del på hur det blir med engelskan när jag åker i väg. Jag är egentligen inte så orolig, då jag känner mig ganska duktig på engelska och vet att vi i Sverige är duktigare än en del andra nationaliteter.
MEN FORTFARANDE, tänk när man sitter där på första lektionen, om man inte förstår någonting? Eller om ingen hör vad man säger? Självklart blir man ju bättre med tiden, men ändå.. 
Ääääh, det får gå som det går. Jag har värre problem att oroa mig över. Som hur det bli första skoldagen över huvudtaget. Bortsett från språket... typ, var man ska sitta i matsalen, och framförallt med vilka man ska sitta. Vill ju helst slippa behöva upprepa scenen i meangirls och tvingas sitta och äta min mat på toaletten..
Jag är glad iaf att jag ska till ett land där jag kan språket, det hade varit mycket värre att åka till ett land där man kan nästintill ingenting. DÅ hade jag haft något att oroa mig över.

Kände att jag måste posta det här klippet. Vi tycker att svenska är lätt, men för nån från ett annat land måste det bara vara förvirrande. Hahah, take a look!

Btw är det idag 1 vecka tills april, och mellan den 1 - 15 får vi reda på vilken utbytesstudent som ska bo hos oss när jag åker iväg. Exciting!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Hej! Jag ska också till USA i höst! Har länkat dig! Så du kan väl länka mig? :)

2010-03-23 @ 16:38:04
URL: http://kerstinc.blogg.se/
Postat av: Kerstin

kul! :D tack så mycket!

2010-03-23 @ 17:12:09
URL: http://kerstinc.blogg.se/
Postat av: Julia

hej, ställer samma fråga som hon ovan (eller under?) mig. Då jag själv ska iväg till USA till höst hade det varit kul om du vill lägga till mig? Självklart lägger jag då till dig med på min blogg. :) kram

2010-03-23 @ 19:14:47
URL: http://hotchocolatewithcream.blogg.se/
Postat av: My

Rolig video ;) Är också lite orolig inför engelskan haha.

2010-03-23 @ 23:58:50
URL: http://myknut.blogg.se/usa
Postat av: Anna

När det väl är påtalat så tänkte även jag fråga om länkning oss i mellan skulle vara möjligt ? Vore kul! Längtar sååå till USA!

Jag länkar dig nu direkt. Kram

2010-03-24 @ 19:56:11
URL: http://annakw.blogg.se/
Postat av: Sara

haha, känner detsamma ;) Kul att du också ska iväg! Ska vi länka varandra?

2010-03-27 @ 18:45:02
URL: http://saraljungbergusa.blogg.se/
Postat av: Sara

(får se om du minns att du kommenterade min blogg) Jag har fixat egen skola+familj och vi trodde det skulle gå och fixa allt privat, men icke. Så ansökte till YFU och AFS(skolan i usa tipsade de organisationerna) YFU var fullt men AFS hade platser kvar. De är inte jättekända som sts, Ef etc. Hoppas att AFS är bra, är lite nervös över det.

2010-03-27 @ 23:25:25
URL: http://saraljungbergusa.blogg.se/
Postat av: Sara

Ah, hoppas den är bra :) önskade att jag kunde åka med en annan menmen! Det var tillåtet att fixa egen familj och skola, det var inga problem :) Min pappa är bekant med familjen så vi fixade det genom det :)

2010-03-28 @ 20:34:13
URL: http://saraljungbergusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0